Tag : психологија

Забава Магазин Магазин слајдер Технологија

Истражување покажало како со „манипулација“ производителите влијаат врз нашата одлука за онлајн пазарење!

Слободен Печат
Доколку мислевте дека за време на онлајн-пазарење не може никој да ве „измами“, односно да ве наговори на нешто што не го сакате – тогаш...
Магазин Семејство

Како да ги толкувате детските цртежи? 10 корисни совети што ќе ви помогнат да го разберете детето

Слободен печат
Уште пред да почнат да зборуваат, да одат, или да побараат нешто, вашето детенце црта. Понекогаш тоа „троши“ многу време на цртање, пред да дојде да...
Еспресо Мода

Изберете бои на облеката со кои ќе го подобрите расположението

Слободен печат
Сте забележале ли дека многу често избирате бои на облека според моменталното расположение?...
Еспресо Мода

Бојата на облеката ја отсликува вашата МЕНТАЛНА СОСТОЈБА и расположението

Слободен печат
Ако размислите, ќе поврзете дека често сте бирале бои кои се соодветни на вашето утринско расположение....