• прослава

Мајка растажи илјадници луѓе со фотографија од роденденот на својата ќерка: Не можам да ви ја опишам тагата на детето

Приказната што овие денови растажи илјадници луѓе ширум светот стана вирална вест на социјалните мрежи откако една мајка сподели фотографија од прославата на роденден на 12-годишно девојче. „Од 16 деца, 13 потврдија дека ќе дојдат на роденден. Само три од нив дојдоа. Веројатно се подготвуваат за летен одмор, им излегло непланирано планинарење, а за некои …

Мајка растажи илјадници луѓе со фотографија од роденденот на својата ќерка: Не можам да ви ја опишам тагата на детето Read More »