• прокупље

Трагичен исход на пукањето во Прокупље: Почина Зоран кој пукаше во неговата поранешна сопруга

Зоран Б. (53), кој рано утрово пукаше во поранешната сопруга И.Р. (44), а потоа се рани себе си, починал во Клиничкиот центар во Ниш од здобиените повреди. Зоран Р. чекал ја чекал жената пред Општинската зграда во Прокупље каде што таа работела. Кога ја пресретнал пукал во неа. Пукање во Прокупље, има ранети Пукање во …

Трагичен исход на пукањето во Прокупље: Почина Зоран кој пукаше во неговата поранешна сопруга Read More »