• присли

Нова теорија на смртта на „кралот на рокенролот“: Елвис Присли не умрел од предозирање со дрога, го убила повреда стара 10 години

Кога Елвис Присли беше пронајден мртов на подот од бањата во неговата куќа во Грејсленд, „летаа“ шпекулации за тоа што го уби. Легендарниот музичар Елвис Присли почина на 42 години, 16 август 1977 година во Тенеси, а истиот ден била извршена обдукција на неговото тело. Неговото семејство веднаш го запечатило извештајот на 50 години, што …

Нова теорија на смртта на „кралот на рокенролот“: Елвис Присли не умрел од предозирање со дрога, го убила повреда стара 10 години Read More »