Tag : прифатилиште

Вести Скопје

Отворена нова трпезарија за бездомниците во Момин поток

Слободен печат
Во рамките на Пунктот и Прифатилиштето за  бездомни лица, денеска во Момин поток се пушта во употреба комплетно опремена новa просторија, што ќе се користи како трпезарија....