• препорачливо

Секој залак изберете го правилно – Храна која е препорачливо да ја избегнуваат трудниците

Исклучително важно е за време на бременоста да се јаде здрава храна, која е од органско потекло и не е хемиски третирана. Исто така, покрај тоа што треба да се внимава на местото каде е одгледана храната, исто толку важно е да се знае и која храна или пијалоци, треба да се избегнуваат во текот …

Секој залак изберете го правилно – Храна која е препорачливо да ја избегнуваат трудниците Read More »