• пранкери

„Нова претстава“ на руските пранкери Вован и Лексус: Се претставиле како Грета Тунберг кај канадскиот премиер Трудо

Нова жртва на руските комичари, познати како Вован и Лексус, беше канадскиот премиер Џастин Трудо, на кого му се претставиле како шведската активистка Грета Тунберг, која наводно побарала од него да и овозможи средба со ликовите од познатата анимирана серија „Саут Парк”, Теренс и Филип. За време на 10-минутниот разговор, снимен во јануари, а објавен …

„Нова претстава“ на руските пранкери Вован и Лексус: Се претставиле како Грета Тунберг кај канадскиот премиер Трудо Read More »