• поткаст

ВИДЕО | СП. поткаст: Музиката некогаш и сега

Вечерва се емитува новата епизода од поткастот на „Слободен печат“, каде водителите Борјан Бојчев и Ана Јанева разговараат за промените кои се случиле во музиката во Македонија и светот во изминатите децении, што слушаат младите, актуелните настани во музиката и слично. Разговараме и за „кенсел културата“, феноменот што е Тејлор Свифт и многу други интересни …

ВИДЕО | СП. поткаст: Музиката некогаш и сега Read More »