• постои

Паровите кои го применуваат правилото 2/2/2 засекогаш се како на меден месец – Вечната љубов сепак постои!

Откако постои светот и љубовта, луѓето трагаат по тајната за венчната љубов. Иако многумина мислат дека тоа е „невозможна мисија“, одговорот е сосема спротивен. Доколку се прашувате како засекогаш да бидете како на меден месец, одговорот е едноставен: излегувајте на состаноци со својата „втора половина“ без децата, пријателите, колегите, роднините… Кога ќе одвоите време само …

Паровите кои го применуваат правилото 2/2/2 засекогаш се како на меден месец – Вечната љубов сепак постои! Read More »