• поскапување

Ќе јадеме поскап леб

Цените на брашното, лебот и на белите печива ќе се зголемуваат и понатаму. Дел од приватните пекари веќе го направија зголемувањето на цените, но според мелничарите и увозниците, и оние што не го направиле тоа, наскоро ќе мора да ги зголемат цените. Горан Малишиќ, претседател на мелничко-пекаркската индустрија при Стопанската комора, во изјава за „Слободен …

Ќе јадеме поскап леб Read More »