• полска

Заев прими делегација бизнисмени и градоначалници од Полска: Да го искористиме големиот интерес за соработка

 Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска прими поголема делегација претставници на бизнис заедницата на Република Полска, како и делегација од градоначалници од оваа земја. На средбата, на која присуствуваа и министерот за економија Крешник Бектеши и пратеникот Лазе Таневски, премиерот Заев им посака добредојде на гостите од Полска предводени од амбасадорот …

Заев прими делегација бизнисмени и градоначалници од Полска: Да го искористиме големиот интерес за соработка Read More »