• појават

Кога ќе се појават на нозете, болеста е веќе во завршна фаза – Трите главни причини за проширени вени

Луѓето кои ги кријат проширените вени со долги здолништа и панталони треба да бидат свесни за една работа – ова не е само естетски проблем, туку здравствена состојба која има свои последици. Покрај отекувањето на нозете, болката и хроничниот замор, проблемот со проширените (варикозни) вени најчесто завршува со операција. За да се избегнат компликациите, многу е важно болеста да се …

Кога ќе се појават на нозете, болеста е веќе во завршна фаза – Трите главни причини за проширени вени Read More »