• поц

„Пајаците“ на ПОЦ креваат возила и на улиците што се граница меѓу две општини

„Пајаците“ на јавните претпријатија „Паркинзи на Општина Центар“ и на „Градски паркинг“ секојдневно подигаат десетици неправилно паркирани возила на јавните површини низ Скопје. Автомобили оставени на зелени површини, на тротоари, на паркинзи наменети само за жителите, на одредена улица или пред објекти каде што не е дозволено паркирање само за „минутка да се тркне“ до …

„Пајаците“ на ПОЦ креваат возила и на улиците што се граница меѓу две општини Read More »