• плакарот

ФОТО I Прегледајте го плакарот: Овие трендови од 80-те повторно се во мода!

Модни трендови кои владееа во 80-те години, а сега повторно се враќаат на сцената. Прегледајте го плакарот, сигурно ќе најдете некое парче облека, кое сте го оставиле за „подобри времиња“. Ова е листата на облека која повторно е тренди, а вие без размислување можете да уживате во неа… Пуф ракави   View this post on …

ФОТО I Прегледајте го плакарот: Овие трендови од 80-те повторно се во мода! Read More »