• пети

ФОТО | Темносино од глава до пети: Кејт Мидлтон повторно потсети зошто се наоѓа на првото место!

По повод одбележувањето на Европската недела на менталното здравје за време на која се поддигнува свеста за неговата важност во секојдневниот живот, војвотката и војводата од Кембриџ отпатуваа во англискиот предел Вест Мидландс. Принцот Вилијам и Кејт Мидлтон посетија неколку организации и здруженија на тоа подрачје кои во склоп на своите програми се грижат за …

ФОТО | Темносино од глава до пети: Кејт Мидлтон повторно потсети зошто се наоѓа на првото место! Read More »