• Петар Грашо

Веста за Петар Грашо и Хана Хуљиќ ги израдува сите: Се огласи и идниот дедо Тончи Хуљиќ

Откако веста дека Хана Хуљиќ и Петар Грашо ќе станат родители молскавично се прошири низ целиот регион, се огласи и идниот дедо, Тончи Хуљиќ од Белград. Потврдено – среќни и возбудени: Хана Хуљиќ и Петар Грашо ќе станат родители Веста дека Хана Хуљиќ е бремена и го чека своето прво дете со Петар Грашо денеска …

Веста за Петар Грашо и Хана Хуљиќ ги израдува сите: Се огласи и идниот дедо Тончи Хуљиќ Read More »