• перо камиказа

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Петар Георгиевски-Камиказа, музичар: Во 2024 ќе се кандидирам за претседател на државата

Не се откажувам од политичките амбиции. Во 2024 година ќе се кандидирам за претседател на државата. На луѓето им се смачи од криминалци во политиката и ќе им дадам шанса да изберат чесен човек, вели Петар Георгиевски-Камиказа, музичар, „заштитно“ лице на групата „Меморија“ во интервјуто за „СлободнаТВ“. – На локалите избори за градоначалник на Скопје …

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Петар Георгиевски-Камиказа, музичар: Во 2024 ќе се кандидирам за претседател на државата Read More »