• пена

Трагедија во Тетово: Шестгодишно дете се удави во Пена, мајката не успеа да го извлече

Вистинска животна драма денеска се одвивала на брегот на реката Пена, во тетовската населба Деребој кога шестгодишно дете кое си играло во дворот од семејната куќа во еден момент се оддалечило и дошло до брегот на реката. -Шестгодишното момче паднало во водата, по што неговата мајка се фрлила во надојдената река но не успеала да …

Трагедија во Тетово: Шестгодишно дете се удави во Пена, мајката не успеа да го извлече Read More »