• пекинг

ВИДЕО: Неверојатни снимки од Пекинг, дожд од црви паѓаше во кинескиот велеград

Властите во Пекинг ги предупредиле граѓаните да носат чадори на отворено, откако во главниот град се забележани бизарни „врнежи“. На снимката од Пекинг која стана вирална, се гледа како „дожд од црви“ паѓа на земјата, а лигавите црви ги прекриваат автомобилите. Жителите на кинескиот велеград може да се видат како ги извршуваат редовните обврски со …

ВИДЕО: Неверојатни снимки од Пекинг, дожд од црви паѓаше во кинескиот велеград Read More »