• патување

Летни одмори: Подготовка на децата и корисни совети за патување

Летото е идеално време за патување со деца, но понекогаш одењето на долго патување на родителите им изгледа како ноќна мора. Семејните одмори создаваат посилна врска, но како да се забавува детето, што ако плаче – се прашањата што си ги поставуваат многу родители. Подготовки Ако децата се доволно возрасни, пред да тргнете на пат …

Летни одмори: Подготовка на децата и корисни совети за патување Read More »