• патарина

Бочварски и Момировиќ поделија м-кратички за граѓаните на Србија на ГП Табановце

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за инфраструктура, градежништво и сообраќај на Република Србија Томислав Момировиќ, денеска на ГП Табановце поделија бесплатни М-картички за патарина за граѓаните на Србија. Досега, Министерството за внатрешни работи поделило над 41.000 картички. Мерката се спроведува со одлука на Владата од 15 јуни како знак на благодарност на државата …

Бочварски и Момировиќ поделија м-кратички за граѓаните на Србија на ГП Табановце Read More »