• пасоши

Полициска акција во Грција: Разбиена организација која нелегално издавала грчки пасоши на криминалци од други земји

За 30.000 евра од документ, странски државјани со тешко криминално досие, добивале оригинални грчки пасоши или лични карти или било каков друг документ преку „услугите“ на криминалната организација што денеска ја разби грчката полиција, а била активна најмалку осум години и уапсени се 20 лица меѓу кои и полицајци. Како што соопштија од Министерството за …

Полициска акција во Грција: Разбиена организација која нелегално издавала грчки пасоши на криминалци од други земји Read More »