24.8 C
Скопје

Tag : пару

Вести Економија

Грција ќе бара пари од пазарите на капитал со нова 7 годишна обврзница

Слободен печат
Со цел да се спротистави на кризата предизвикана од пандемијата со корона вирусот што најсилно ги погоди економиите на земјите, грчката Влада им нареди на...