• парис џексон

ВИДЕО+ФОТО | Парис Џексон: На четиринаесет години се обидела да се самоубие поради сајбербулинг

Единствената ќерка на поп-иконата Мајкл Џексон во разговор со Вилоу Смит, за емисијата „Разговори на црвената маса“, зборуваше за тоа како било да се расте покрај Мајкл, за загубата на татко ѝ, средбата со мајка ѝ и за трауматичните искуства што ја довеле до депресија и желба да си го одземе животот. Парис Џексон и …

ВИДЕО+ФОТО | Парис Џексон: На четиринаесет години се обидела да се самоубие поради сајбербулинг Read More »