• палмер

Во БиХ се уште не е постигнат договор за изборните реформи

Во Федерацијата БиХ не е постигнат договор по серијата неколкучасовни разговори во изминатите три дена за промени во изборното законодавство на меѓународните претставници со политичките лидери. Специјалниот претставник на САД задолжен за изборниот закон во БиХ, Метју Палмер очекува договор да биде постигнат до крајот на годинава. Во изјава за Ал Џезира Балкан, Палмер рече …

Во БиХ се уште не е постигнат договор за изборните реформи Read More »