• овошје

Четири летни овошки што го закрепнуваат организмот

Без многу дилеми, овошјето е, покрај зеленчукот, најпосакуваната храна на трпезата во текот на летната сезона, бидејќи е богато со антиоксиданти, витамино и минерали. Здружени, тие ни помагаат да се ослободиме од вишокот килограми, но и од токсините наталожени во текот на зимата. Секако, како и во сè друго, потребно е да се пронајде вистинската …

Четири летни овошки што го закрепнуваат организмот Read More »