-2.4 C
Скопје

Tag : Општина Тетово

Вести Македонија

Општина Тетово со втор јавен повик за субвенции за инвертери: Средства има за 89 домаќинства

Слободен печат
Општина Тетово попладневно објави втор јавен повик на кој граѓаните ќе може аплицираат за субвенции за набавка на инвертер-клима уред. Ваква бенефиција, согласно буџетските можности,...