• опоравување

Наташа од Гевгелија ја победи зависноста од хероин од тинејџерскиот период и сега е успешна жена, сопруга и мајка на три деца: Од дното повторно до врвот со мали чекори и упорност

Велат дека кога ќе го допреш дното, единствено можеш да почнеш да се искачуваш нагоре. Или пак…да останеш таму долу. Оваа животна приказна е за паѓањето најдолу, но и за искачувањето најгоре. Наташа (Љушева) Милковска, денес е сопруга и прекрасна мајка на три дечиња. Столбот на нејзиното семејство. Жена на која можат да се потпрат …

Наташа од Гевгелија ја победи зависноста од хероин од тинејџерскиот период и сега е успешна жена, сопруга и мајка на три деца: Од дното повторно до врвот со мали чекори и упорност Read More »