• онишченко

Виктор Димовски сè подалеку од Париз?

Дали поранешниот директор на Агенцијата за национална безбедност (АНБ) Виктор Димовски ќе замине за амбасадор во Париз, се очекува да биде појасно идната недела, за кога се закажани консултациите меѓу шефот на државата Стево Пендаровски, премиерот Димитар Ковачевски и министерот за надворешни работи Бујар Османи. Заминувањето на Димовски за амбасадор во Франција стана спорно по …

Виктор Димовски сè подалеку од Париз? Read More »