• олово

Ковчегот во кој ќе биде погребан принцот Филип е направен пред 30 години: Еве зошто тој е обложен со олово

Принцот Филип, сопругот на кралицата Елизабета Втора, ќе биде погребан во сабота на 17 април, а поради корона мерките, на погребот ќе смеат да присуствуваат само 30 луѓе. Медиумите пренесуваат дека принцот Филип ќе биде погребан во дабов ковчег, кој ќе биде обложен со олово и кој специјално е направен за него пред повеќе од …

Ковчегот во кој ќе биде погребан принцот Филип е направен пред 30 години: Еве зошто тој е обложен со олово Read More »