• оливија

Холивудските актери откриваат детали од снимањето на секс сцените – Оливија Колман: Ставам воден сунгер помеѓу нозете

Холивудските актери користат најразлични методи за да го направат снимањата на секс-сцените, што е можно попријатно. За дел од нив, некои актери јавно проговорија. Имено, токму снимањето на секс-сцените, скоро секогаш носи доза на непријатност, а актерите прават сé за да се опуштат и да делуваат природно на еротски сцени. Филмот „ 50 нијанси сиво“ …

Холивудските актери откриваат детали од снимањето на секс сцените – Оливија Колман: Ставам воден сунгер помеѓу нозете Read More »