Аеродром се приклучува кон кампањата за замена на системот за греење со еколошки алтернативи

Во обид да се намали загадувањето на амбиенталниот воздух и да се поттикнат жителите да користат еколошки системи за греење, Општина Аеродром се приклучува кон кампањата за замена на системот за греење со еколошки алтернативи. Имено, еколошкиот начин на греење е исклучително важен за овој дел од Скопје бидејќи со години наназад, Лисиче но и …

Аеродром се приклучува кон кампањата за замена на системот за греење со еколошки алтернативи Read More »