• нутриционист

ФОТО | Браво за прилепчанката Ели: Од 130 кг. се симна на 89, и продолжува понатаму!

Нутриционистката Елена Мирческа е со нас за да се „стегнеме“ оваа есен. Здравиот начин на исхрана е во мода, а добрите нутриционисти се сè побарани. Особено, ако здравиот диетен режим би можеле да го комбинираме со физичка активност. Нутриционистката и фитнес-инструкторка, Елена Мирческа, нѐ советува како да дојдеме во топ форма за време на есента. …

ФОТО | Браво за прилепчанката Ели: Од 130 кг. се симна на 89, и продолжува понатаму! Read More »