• нова година

Интервју со Сузана Стошиќ, жената што го роди првото бебе во 2022 година, минута по полноќ

Четириесетгодишната скопјанка во една минута по полноќ на новогодишната ноќ на ЈЗУ У Клиника за гинекологија и акушерство – Скопје на свет донесе здраво машко бебе, кое е првото новородено во Македонија. Вели дека Михаил одлично напредува и ги охрабрува жените дека и на повозрасни години може да станат мајки на здраво бебе. „За децата …

Интервју со Сузана Стошиќ, жената што го роди првото бебе во 2022 година, минута по полноќ Read More »