• недвижнини

Гаражите се ѕвезди на пазарот на недвижности во Србија

Ивана Штрбац од Републичкиот геодетски институт (РГЗ) изјави дека гаражите се „ѕвезди“ на пазарот на недвижности во Србија кога станува збор за недвижностите, бидејќи вредноста на гаражниот пазар се зголемила за цели 75 отсто во 2022 година во споредба до 2021 година. Во гостувањето на телевизијата К1, Штрбац рече дека зголемувањето на продажбата на гаражи …

Гаражите се ѕвезди на пазарот на недвижности во Србија Read More »