• недела

Пратениците треба да дадат зелено светло и за неработната недела

Засега нема најави за пролонгирање на 1 октомври како датум за почеток на недела како неработен ден. Од Министерството за економија за „Слободен печат“ информираат дека очекуваат Собранието да ги усвои потребните измени, бидејќи остануваат уште 15 дена до рокот што е предвиден. – Oчекуваме и измените на Законот за трговија да бидат набрзо усвоени …

Пратениците треба да дадат зелено светло и за неработната недела Read More »