• најмногу

Казнети 348 возачи за брзо возење, најмногу во Тетовско

Полицијата денеска во акциска контрола за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, санкцинирани се 348 возачина целата територија на земјата.  Како што соопшти Министерството за внатрешно работи од нив, 82 возила се движело со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а 17 возилa се движеле со дури …

Казнети 348 возачи за брзо возење, најмногу во Тетовско Read More »