• мухамед асани

Николовски: Јас го координирав разрешувањето на директорот на струшката болница

Вицепремиерот за борба против корупција, Љупчо Николовски денеска објави дека директорот на струшката болница Мухамед Асани е разрешен, бидејќи нема компромиси кога е во прашање здравјето на граѓаните. Николовски вели дека бил во постојана координација со надлежниот инспекторат и биле преземени сите мерки во нивна надлежност. – Изминатиот период бев во постојана координација со надлежниот …

Николовски: Јас го координирав разрешувањето на директорот на струшката болница Read More »