• москва

Русите тврдат дека е потврдена поврзаноста на терористите од Москва со украинските националисти

Руските истражители го потврдија постоењето на поврзаност меѓу директните извршители на терористичкиот напад во концертната сала „Крокус“ во близина на Москва и украинските националисти, изјави денеска секретарот на Советот за безбедност на Русија, Николај Патрушев. „Во текот на истрагата беше потврдена и процедурално утврдена врската меѓу директните извршители на овој терористички напад и украинските националисти“, …

Русите тврдат дека е потврдена поврзаноста на терористите од Москва со украинските националисти Read More »