• Мет Дејмон

Мет Дејмон откри дека неговите ќерки не се воодушевени од неговите актерски достигнувања

Иако е една од најголемите холивудски ѕвезди на денешницата, ќерката на Мет Дејмон не е воодушевена од актерските достигнувања на својот татко. Познатиот Оскаровец минатиот викенд беше гостин во емисијата „Sunday Morning“ на „CBS“, каде зборуваше за тоа дали помладите обожаватели го поврзуваат со филмот „Good Will Hunting“ и како неговата 15-годишна ќерка ги доживува …

Мет Дејмон откри дека неговите ќерки не се воодушевени од неговите актерски достигнувања Read More »