• математика

МОН чека амин од Финансии за да се вратат професорите во МИГ

Стручните професори од Математичко – информатичката гимназија ќе се вратат на настава, а учениците ќе ги надоместат загубените часови, оптимист е министерот за образование и наука Јетон Шаќири кој очекува уште денес или утре Министерството за финансии да даде согласност за продолжување на договорите на дело на професорите, кои истекоа на 31 декември. -Денес се …

МОН чека амин од Финансии за да се вратат професорите во МИГ Read More »