• Марјан Забрчанец

Забрчанец: Ги охрабрувам медумските организации, тие можат многу повеќе во борбата со дезинформациите

Дезинформациите се огромна опасност, но тие кои ги создаваат дезинформациите треба да се бават со нас, кои имаме прогресивна и јасна агенда, а ние да продолжиме да ги промовираме нашите демократски вредности, истакна Националниот координатор за стратегиски комуникации, Марјан Забрчанец на панел дискусијата на ЦИВИЛ на тема „Автопатот со факти, одговорност и решителност наспроти беспаќето …

Забрчанец: Ги охрабрувам медумските организации, тие можат многу повеќе во борбата со дезинформациите Read More »