• марија данева

Интервју со Марија Данева, третопласирана на „Макфест 2021“: И во секојдневието сум полна со истата страст со која зрачам и на сцена

На неодамна одржаниот фестивал на забавни мелодии „Макфест 2021“, младата штипјанка Марија Данева ја освои наградата за најдобар сценски настап, но и третото место со песната „Твоја“. Публиката уште ја памети емотивната реакција на Марија. При врачувањето на наградата, преплавена од емоциите Марија заплака на сцената и низ солзи радосници ѝ се заблагодаруваше на публиката. …

Интервју со Марија Данева, третопласирана на „Макфест 2021“: И во секојдневието сум полна со истата страст со која зрачам и на сцена Read More »