• мани

Древна јапонска филозофија која не учи како да ги залечиме раните и да продолжиме понатаму: Знаете ли што е кинчуги?

И скршеното срце може повторно да се спои… – Судбина на сите работи е тие еднаш да се скршат. Мислам дека не е толку голема работа да се биде скршен или оштетен. Сите добиваме лузни во текот на нашиот живот, но тие лузни никогаш не би требало да се сокријат. Нашите несовршености можат да означуваат …

Древна јапонска филозофија која не учи како да ги залечиме раните и да продолжиме понатаму: Знаете ли што е кинчуги? Read More »