• Манастир

ВИДЕО: Инцидент пред манастирот во Цетиње, се вмеша и полицијата

Група граѓани повторно се обидоа да предизвикаат инцидент пред вратите на манастирот Цетиње, информираат медиумите од регионот. Во нивните извештаи е наведено дека станува збор за група граѓани на Цетиње, противници на СПЦ на Митрополијата Црна Гора-Приморје, кои не ја пропуштаат можноста да протестираат пред манастирот Цетиње, овој пат поради работите на „влажниот јазол“ во …

ВИДЕО: Инцидент пред манастирот во Цетиње, се вмеша и полицијата Read More »