• маја бабиќ

ВИДЕО I Маја Бабиќ од Асоцијација ИВАП: Организаторите на настани не бараат гратис пари, туку фер и правична помош за нивната дејност

Членките на Асоцијацијата ИВАП кои се директно вклучени во индустријата за организација на настани се крајно разочарани и револтирани од објавените мерки од петтиот пакет за помош објавени од Владата на РСМ. – Како здружение на организатори на настани уште од март минатата година, предупредувавме дека оваа индустрија ќе биде меѓу најголемите губитници поради пандемијата, …

ВИДЕО I Маја Бабиќ од Асоцијација ИВАП: Организаторите на настани не бараат гратис пари, туку фер и правична помош за нивната дејност Read More »