• љубов

ФОТО | Мерилин Монро и Џо Димаџио: Љубов каква што му прилега на Холивуд

Во педесетите години на минатиот век, пламтеше страствената љубов помеѓу Џо Димаџио и русокосата ѕвезда Мерилин Монро (родена на денешен ден во 1926 година), и дури кога пламенот знаел да се стивне, играчот на бејзбол со ист жар ја љубел оваа заводничка сè до крајот на својот живот. Таа беше легендарна ѕвезда на американската кинематографија, …

ФОТО | Мерилин Монро и Џо Димаџио: Љубов каква што му прилега на Холивуд Read More »