Tag : лимфом

Спорт Фудбал

Легендарниот Данец, Лаудруп по десет години конечно го победи ракот

Слободен печат
Токму на денот кога се одбележува Меѓународниот ден на борбата против лимфом, пристигна одлична вест од легендарниот дански фудбалер. Брајан Лаудруп објави дека по 10...