• лик

ФОТО: Сите го обожаваме хумористичниот Хомер, но дали би можеле да претпоставите како би изгледал овој цртан лик како вистинска личност? 

Од своето појавување, серијата Симпсонови привлекува внимание кое активно трае повеќе од 30 години. Таа им е омилена на многу лица кои и денес ја гледаат и се смеат на лудориите на ова семејство, а Хомер Симпсон е еден од најомилените ликови. Хомер во серијата се менува соодветно на поминатото време, но кога станува збор за …

ФОТО: Сите го обожаваме хумористичниот Хомер, но дали би можеле да претпоставите како би изгледал овој цртан лик како вистинска личност?  Read More »