• левица

Крмов: ВМРО-ДПМНЕ ќе ги поддржи уставните измени

Пратеникот на политичката партија Левица, Борис Крмов тврди дека според нивни извори, ВМРО-ДПМНЕ се има согласено за уставните измени. Нашите извори велат дека сега нема да има пребегување на осум пратеници, туку ќе гласа цел парламент (освен Левица), за да им дадат покритие. ВМРО-ДПМНЕ има изгубено околу 100.000 гласа после Преспанскиот договор. Ако уште едно …

Крмов: ВМРО-ДПМНЕ ќе ги поддржи уставните измени Read More »